ParkUp EVO bootsteun

De ParkUp EVO bootsteunen zijn CE gemarkeerd. Door de gepatenteerde kwart rotatie verstelling zijn de bootsteunen snel en gemakkelijk te gebruiken. De fijnafstelling d.m.v. de traploos verstelbare spindelsteun, samen met het voorgevormde ondersteuningskussen, zorgen voor een optimale ondersteuning van uw boot of jacht.

Tevens is de ParkUp EVO te koppelen tot een halve stallingsbok. Door deze toepassing kan de meest ideale ondersteuning worden bereikt. Vooral voor polyester boten en jachten is dit de beste manier van stallen. Het voorkomt een te hoge druk op de romp van uw boot of jacht.

Door het gebruik van de verrijdbare dolly zijn de ParkUp EVO bootsteunen zeer makkelijk hanteerbaar.

Downloadbare productbladen:

Vrijblijvend advies ParkUp EVO bootsteun

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de ParkUp EVO bootsteun kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Onze uitgebreide database bevat meer dan 700 gestalde zeil- en of motorboten. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Wij adviseren u graag en vrijblijvend.