JR-1 Kielboot verrijdbare bootbok

Door het toevoegen van losse opzetstukken aan de standaard JR-1 verrijdbare bootbok ontstaat onze JR-1K kielbootbok. Alle componenten zijn thermisch verzinkt en door de vele traploze verstelmogelijkheden zijn de bootbokken zeer eenvoudig in gebruik. De kielondersteuning is verplaatsbaar over het gehele frame waardoor een optimale gewichtsverdeling is te verkrijgen. De kwaliteitswielen bepalen het draagvermogen van de verrijdbare bok. Bij de berekening van het draagvermogen gaan wij uit van 3 wielen i.p.v. 4.

Gaat u onze verrijdbare bokken gebruiken op een ondervloer die niet geheel vlak is dan horen wij dat graag. Wij geven u dan graag advies aangaande de wielkeuze.

Verstelbaarheid JR-1 Kielboot

De minimale hoogte van 880 mm is traploos verstelbaar tot een maximale hoogte van 1.130 mm.

Vrijblijvend advies verrijdbare bootbok

Voor uitgebreide informatie, afwijkende maatvoering, een offerte of andere vragen over een JR-1 verrijdbare bootbok kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.