JR-1 Standaard verrijdbare bootbok

Onze verrijdbare bootbokken zijn thermisch verzinkt en voorzien van NON-marking ondersteuningen. Door de vele traploze verstelmogelijkheden zijn de bootbokken zeer eenvoudig in gebruik. Wij gebruiken bij de opbouw van al onze standaard verrijdbare bootbokken dezelfde kokers. Het frame van een 900 kg uitvoering is dus gelijk aan een 2.850 kg uitvoering. De kwaliteitswielen bepalen het uiteindelijke draagvermogen van de verrijdbare bok. Bij de berekening van het draagvermogen gaan wij uit van 3 wielen i.p.v. 4.

Gaat u onze verrijdbare bokken gebruiken op een ondervloer die niet geheel vlak is dan horen wij dat graag. Wij geven u dan graag advies aangaande de wielkeuze.

Verstelbaarheid JR-1 Standaard

De minimale hoogte van 230 mm is traploos verstelbaar tot een maximale hoogte van 480 mm.

Vrijblijvend advies verrijdbare bootbok

Voor uitgebreide informatie, afwijkende maatvoering, een offerte of andere vragen over een JR-1 verrijdbare bootbok kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.