Bootliften / kolomzwenkkranen

Het samenspel van de zeer goed doordachte, maar oerdegelijke constructies in combinatie met hoogwaardige elektronische-/elektrische- en hijs technische componenten maken onze bootliften en kolomzwenkkranen tot een topproduct waar menig trotse eigenaar u graag het zijne over verteld.

De enorme ervaring van LiftingPlus/Van den Berg Bros in het ontwerpen en bouwen, maar ook het invullen en meedenken aan de specifieke wensen van de klanten, zorgt ervoor dat bedrijven hun toekomstplannen graag met ons delen en bespreken.

Een zeer sterk punt in het ontwerp bij een kolomzwenkkraan is met name de torsiestijfheid van de giekconstructie. Aan elke arm kan afzonderlijk de maximale hijslast van de toegepaste takel worden gehesen.

Bijvoorbeeld: bij een 20 ton kolomzwenkkraan kan aan elke arm afzonderlijk een last van max. 5 ton worden gehesen. Hiermee voldoet de botenlift aan alle wettelijke voorschriften en regels.

Dit in tegenstelling tot de meeste andere aanbieders, waarbij de totaallast over alle 4 armen/takels verdeeld moet worden.