JR-4 uitschuifbare bootsteun

De JR-4 bootsteun is een grondsteun die uitermate geschikt is voor sloepen en motorboten. Door de vele verstelmogelijkheden, traploze verstelling in hoogte en doormiddel van een pen-gat verbinding in de breedte, is deze bootsteun zeer gemakkelijk in gebruik. De JR-4 bestaat uit een losse midden koker die verschuifbaar is in de 2 zijsteunen. Hierdoor kunt u de meest ideale afstelling verkrijgen.

Doordat u de kielbalk van uw sloep op de grondstang plaatst en daarna de spindelsteunen uitdraait kan de druk op de romp van uw boot tot het minimale beperkt worden. Omdat de steun uit meerdere losse onderdelen bestaat neemt de JR-4  tijdens het vaarseizoen weinig ruimte in beslag.

U kunt de JR-4 gebruiken in combinatie met de gele Interteck of met een 2e JR-4 steun.

Verstelbaarheid: 

Bij gebruik van spindelsteunen met een lengte van 500 mm
Hoogte: 520 mm tot 780 mm
Breedte: 670 mm tot 2.500 mm

Bij gebruik van spindelsteunen met een lengte van 600 mm 
Hoogte: 620 mm tot 880 mm
Breedte: 670 mm tot 2.500 mm

Draagvermogen:

Maximaal draagvermogen: 5.000 kg

Vrijblijvend advies

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de JR-4 bootsteun kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Gerelateerde producten