Verrijdbare bootbokken

Onze verrijdbare bootbokken zijn thermisch verzinkt (volbad) en voorzien van hoogwaardige kwaliteitswielen. Dankzij de traploze verstelmogelijkheden zijn ze zeer eenvoudig in gebruik. De wielensets bepalen het draagvermogen, waarbij we uitgaan van 3 wielen voor extra veiligheid.

Ten eerste biedt thermisch verzinken uitstekende corrosiebestendigheid, wat de levensduur van de bokken verlengt. Daarnaast zijn de kwaliteitswielen slijtvast en onderhoudsarm, ideaal voor drukke havens en werkplaatsen.

Verder zorgen de traploze verstelmogelijkheden voor maximale flexibiliteit. Dit betekent dat de hoogte en positie van de bokken precies kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw boot. Daardoor blijft uw boot altijd optimaal ondersteund, essentieel voor zowel onderhoud als opslag.

Kortom, onze verrijdbare bootbokken bieden duurzaamheid, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Ze zijn ideaal voor elke booteigenaar die een hoogwaardige, flexibele oplossing zoekt om hun boot te verplaatsen en te ondersteunen.

Type wielen:

Vrijblijvend advies verrijdbare bootbok

Voor uitgebreide informatie, afwijkende maatvoering, een offerte of andere vragen over een JR-1 verrijdbare bootbok kunt u ons bellen of het contactformulier  invullen, waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn, dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Bovendien bieden wij een breed scala aan accessoires en extra opties om uw bootbok nog beter aan uw specifieke wensen aan te passen. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen met advies over de beste keuzes voor uw situatie. Of u nu een professionele booteigenaar bent of een enthousiaste hobbyist, wij zorgen ervoor dat u de juiste ondersteuning krijgt. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen met de perfecte verrijdbare bootbok.