diverse draagvermogens

vloerdelen brandvertragend

vrijdragend

conform veiligheidseisen

Extra tussenvloer

Wilt u in uw showroom, loods, werkplaats of magazijn extra ruimte creëren? Een entresolvloer kan voor u de ideale oplossing zijn.
De verdiepingsvloeren zijn vrijdragend en volledig aan uw wensen aan te passen. Wij kunnen de vloeren leveren als bouwpakket. Eenvoudige en snelle montage.

Uitvoeringen verdiepingsvloeren

Een Unideck entresolvloer is een zeer degelijk product. De constructie is volledig modulair. Toekomstige uitbreidingen of aanpassingen zijn hierdoor zeer eenvoudig uit te voeren. Standaard worden onze verdiepingsvloeren voorzien van vloerpanelen met een dikte van 38 mm. De vloerpanelen zijn aan de onderzijde voorzien van een witte reflecterende coating en hebben een naturel houten bovenzijde. De bovenzijde kan worden voorzien van een 2 componenten vloercoating waardoor de vloer waterdicht is afgewerkt.

Trappen verdiepingsvloeren

De standaard trappen zijn voorzien van antislip roostertreden. Deze treden zijn thermisch verzinkt. Natuurlijk kunnen wij uw trap ook voorzien van houten treden met antislip stroken. De trapbomen en kolommen van de vloer worden uitgevoerd in één van onze vele standaard RAL kleuren.

Vrijblijvend advies entresolvloer

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over verdiepingsvloeren kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Contact met ons

Volg Nautische Opslagsystemen op Facebook

Contactinformatie

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward

T: +31(0) 515 792 000
E:  info@nautische-opslagsystemen.nl 

Bereikbaarheid

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch
bereikbaar van 08:00 uur tot 17:00 uur.

Showroom
Al onze producten zijn op afspraak in onze showroom te bezichtigen.

Search