volbad verzinkt

traploos verstelbaar

meerdere maatvoeringen

hoog draagvermogen

Traploos verstelbaar

JR-4 demontabele bootsteun

De JR-4 bootsteun is een grondsteun die uitermate geschikt is voor sloepen en motorboten. Door de vele verstelmogelijkheden, traplose verstelling in hoogte en pen-gat verbinding in de breedte, is deze bootsteun zeer makkelijk in gebruik. De JR-4 bestaat uit een losse middenkoker die verschuifbaar is in de 2 zijsteunen. Hierdoor kunt u de meest ideale afstelling verkrijgen.

Doordat u de kielbalk van uw sloep op de grondstang plaatst en daarna de spindelsteunen uitdraait kan de druk op de romp van uw boot tot het minimale beperkt worden. Door dat de steun uit meerdere losse onderdelen bestaat neemt de JR-4  tijdens het vaarseizoen weinig ruimte in beslag.
Hoogte

Minimale hoogte: 543mm
Maximale hoogte: 720mm

Breedte

Minimale breedte: 666mm
Maximale breedte: 2.500mm
Maximaal draagvermogen: 5.000Kg

Vrijblijvend advies JR-4 demontabele bootsteun

Voor uitgebreide informatie, een offerte of andere vragen over de JR-4 demontabale bootsteun kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Mocht het nodig zijn dan komt één van onze deskundige adviseurs bij u langs om, in overleg met u, tot de juiste oplossing te komen. Ons deskundige team neemt u desgewenst alle zorg uit handen.

Contactinformatie

De Marne 29-K
8701 PV Bolsward

T: +31(0) 515 792 000
M: +31(0) 6 22 29 49 28
E:  info@nautische-opslagsystemen.nl 

Openingstijden

Ma t/m vr 08:00 - 17:00 uur
Bezoek showroom op afspraak

Search